Ψηφιακό ΣχολείοΨηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Χώρος Τεκμηρίωσης

Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


test3f

Σύγκριση εκδόσεων

Εδώ βλέπετε τις διαφορές μεταξύ της επιλεγμένης έκδοσης και της τρέχουσας έκδοσης της σελίδας.

Σύνδεσμος σε αυτή την προβολή διαφορών.

Both sides previous revision Previous revision
test3f [2014/11/12 19:11]
marousa
test3f [2014/11/12 19:21] (τρέχουσα)
marousa
Γραμμή 59: Γραμμή 59:
 Όπως είχε αναφερθεί και στο βήμα 1, επιλέγοντας ένα από τα αποτελέσματα της αναζήτησης στο Dreamweaver,​ το πρόγραμμα πηγαίνει στην αντίστοιχη γραμμή του κώδικα της html σελίδας. ​ Όπως είχε αναφερθεί και στο βήμα 1, επιλέγοντας ένα από τα αποτελέσματα της αναζήτησης στο Dreamweaver,​ το πρόγραμμα πηγαίνει στην αντίστοιχη γραμμή του κώδικα της html σελίδας. ​
  
-Στο παράδειγμα που έχει χρησιμοποιηθεί,​ επιλέγοντας το kef_3_Hliako_systima στην index3, το πρόγραμμα πηγαίνει στο ακόλουθο κομμάτι κώδικα:​+Στο παράδειγμα που έχει χρησιμοποιηθεί,​ επιλέγοντας το kef_3_Hliako_systima στην index3.html, το πρόγραμμα πηγαίνει στο ακόλουθο κομμάτι κώδικα ​της σελίδας:
  
 <code html> <code html>
Γραμμή 67: Γραμμή 67:
 </​code>​ </​code>​
  
-Στη θέση του href="​extras/​EduGames/​kef_3_Hliako_systima/​kef_3_Hliako_systima.htm",​ θα μπει η **Διεύθυνση Φυσικού Πόρου** του μαθησιακού αντικειμένου,​ δλδ το href="​http://​photodentro.edu.gr/​v/​item/​ds/​8521/​4683"​. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως,​ συστήνεται το κομμάτι κώδικα για shadowbox να αντικατασταθεί με το target=”_blank” που ανοίγει το μαθησιακό αντικείμενο στο Φωτόδεντρο σε νέο παράθυρο. Συνεπώς,​ ο κώδικας θα γίνει:+Στη θέση του href="​extras/​EduGames/​kef_3_Hliako_systima/​kef_3_Hliako_systima.htm",​ θα μπει η **Διεύθυνση Φυσικού Πόρου** του μαθησιακού αντικειμένου,​ δλδ το href="​http://​photodentro.edu.gr/​v/​item/​ds/​8521/​4683"​. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως,​ συστήνεται το κομμάτι κώδικα για ​//shadowbox// να αντικατασταθεί με το //target=”_blank”//, που ανοίγει το μαθησιακό αντικείμενο στο Φωτόδεντρο σε νέο παράθυρο. Συνεπώς,​ ο κώδικας θα γίνει:
  
 <code html> <code html>
test3f.txt · Τελευταία τροποποίηση: 2014/11/12 19:21 από marousa